El vent bufa a favor

47352_426381181122_116323_n

En els temps que corren, no escoltem més que notícies negatives que t’impedeixen avançar, o això creus tu, perquè tires la culpa de les teves pors i bloquejos a les circumstàncies. Malgrat l’entorn, hi ha empresaris que segueixen emprenent, prenent decisions i generant ocupació amb valentia.
Si t’aferres a les excuses, a la crisi per no créixer, estaràs sempre a mercè de les circumstàncies: que el vent bufa a favor, vas bé, que el vent bufa en contra, et retraus.
Tingues clar què és el que vols i ves a per això. Tingues un pensament ferm i orientat a l’èxit.
No hi ha lloc per a les idees de dubte.
En lloc de “no sé si estic preparada, hi ha alguns que em superen, a veure què passa …”, hem de pensar en termes positius i ambiciosos “jo estic aquí perquè m’ho mereixo, he treballat dur i vinc a donar-ho tot, no permetré que ningú em deixi en el camí “.
Fes-te aquesta pregunta: per què penses en el què pot sortir malament, en allò en el que pots fracassar, si no és el que desitges? És completament incoherent.
El teu cos es mou i es dirigeix ​​cap a l’objectiu que tria el teu cervell. Si centreu l’atenció en els pensaments equivocats, tindràs més probabilitat de fracassar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s