Les casualitats no existeixen

Imatge

Fa un temps que em vaig convèncer que les casualitats no existeixen. És massa casualitat que passin coses o situacions significatives i no estiguin dins d’un marc d’experiències pedagògiques de la gran mestra, anomenada VIDA.

Crec en la vida com un camí en el qual tots som companys i que en algun moment la inèrcia de les energies que desprenem ens acosten més o menys a una o altra companyia, i que segons la missió que toqui, poden estar més o menys temps al nostre costat. Vist d’aquesta manera, la vida és una gran aventura, en la que l’equipatge ha de ser lleuger perquè no retardi les nostres passes i ens faci més pesat el caminar.

En aquest caminar, hem oblidat cap a on ens dirigíem i davant de tal desconcert, intentem aferrar-nos a les seguretats que el camí ens ofereix… i aturem el pas, ens instal·lem i fins i tot, vam decidir no seguir el camí, ja que la SEGURETAT que ens ofereix el camí, no és suficient. S’entén. Si no recordem cap a on anàvem, si no sabem quin és el nostre gran destí, és fàcil quedar-se amb allò que ens brinda seguretat.

No obstant això, l’únic que podem fer per saber-ho certament, és VIURE AMB INTENSITAT. Com si fos l’últim dels nostres dies, gaudir en cada moment, en cada “trobada” o “retrobament” i sobretot, fer el que el cor ens dicti, sense por…

Algú va dir en algun lloc:

“Si vius cada dia com si fos l’últim, algun dia tindràs raó”.

2 pensaments sobre “Les casualitats no existeixen

  1. Retroenllaç: Per què seguim sent solidaris en temps de crisi? | Psicologiacat

  2. Retroenllaç: Si les coses no han esdevingut com esperàvem | Psicologiacat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s