Món virtual

Món virtual

Si el món de l’amor i els sentiments és delicat cara a cara, el medi virtual, que per definició significa “no real”, complica una mica més les coses, sobretot a nivell de sentiments, emocions, anhels i fantasies, entre d’altres. El món virtual dóna molt de joc per inventar, mentir o simular una personalitat fictícia que potser tingui més a veure amb el que m’agradaria ser que amb el que sóc realment.

També la imaginació pot volar a més velocitat, si és possible, que quan tinc davant a la persona. He d’imaginar moltes coses que no puc percebre en una simple foto: La seva veu, les seves expressions, la seva olor, la seva energia, els seus moviments… La química continua sent el més gran dels misteris, que prové dels terrenys de l’inconscient i del cervell més primitiu. Si parteixo d’aquestes premisses, després dels primers “xats” estarà bé passar al telèfon per escoltar la veu del nou amic o amiga, i un cop superat aquest pas, fer la trobada en persona.

Consell: Cal estar preparats per a qualsevol cosa! El bis a bis és la prova de foc, i el personatge en qüestió se’t pot “caure” en tres segons, però també podria anar guanyant punts per moments … Sort!!!

Anuncis

Un pensament sobre “Món virtual

  1. Retroenllaç: Tenir cura del món | Psicologiacat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s