Quan cal anar al psicòleg?

Divan

El psicòleg ha anat adquirint la importància que es mereixia en la societat, cada vegada són més  els que van a un terapeuta professional, buscant assessorament a problemes personals de tot tipus, des de crisis puntuals fins a problemes sense resoldre del passat, obtenint una avaluació i un diagnòstic que ens  permet resoldre la qüestió que ens preocupa i ens angoixa, oferint la possibilitat de modificar els errors i per tant guanyar en qualitat de vida.

Quan et fa mal un queixal vas al dentista, quan t’has de tallar el cabell vas a la perruqueria i quan tens un problema que no aconsegueixes resoldre pels teus propis mitjans vas al psicòleg.

 No s’ha de confondre psicòleg amb psiquiatre.

Per tant, un psicòleg és un professional de la salut, que té per objectiu el coneixement de la funció mental i del comportament segons l’entorn. I un psiquiatre, és un professional de la medicina, que estudia les malalties mentals provocades pel sistema nerviós que produeixen alteracions en el funcionament mental.

Anar a un psicòleg,  vol dir que necessites una orientació professional per a que t’ajudi a ajustar la teva brúixola interior una mica desorientada i d’aquesta manera recuperar el nord de nou.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s